Tentang Kami

Tentang Kami

about0

Guangzhou Red Sunshine Co., Ltd. henteu ngan ukur produsén profésional sarung tangan lateks sareng nitrile,

tapi ogé éksportir anu berpengalaman pikeun sarung tangan kaamanan sanés sapertos sarung tangan kulit, sarung tangan katun,

rsarung tangan uber coated,sarung tangan industri PVC, sarung tangan disposable.

Pabrik urang

Pabrik urang aya di kota Foshan, Propinsi Guangdong didirikan dina 2006. Ieu ngawengku wewengkon leuwih ti 12000 méter pasagi, sorangan 3 garis produksi otomatis pikeun sarung latex jeung sarung nitrile, kapasitas produksi bulanan bisa leuwih ti 3.000.000 pasang.Ieu sadar 24 jam ngajalankeun tanpa eureun, kalawan 3 grup pagawe gawe dina gilirannana.Taun 2019, kami ngenalkeun mesin sareng téknologi énggal, efisiensina langkung ningkat.Simkuring gaduh hiji laboratorium sarta 3 teknisi ngalaman pikeun ngembangkeun produk anyar jeung ningkat produk heubeul.

Kualitas sok prioritas kahiji urang, anu Controllers kualitas bakal nguji produk acak tina garis produksi, sarta saméméh barang anu shipped kaluar, maranéhna taliti bakal mariksa kualitas, kuantitas jeung bungkusan.

about4

produk

Sababaraha bahan sarung tangan anu biasa dianggo:

(1) Kawat - kawat stainless steel umum, tapi ogé kawat alloy kromium, utamana dipaké pikeun nyieun cut tahan gloves.This jenis bahan boga résistansi cut neneng tur gampang pikeun ngabersihan, tapi éta beurat tur merenah ngagunakeun.
(2) nitrile (kalawan lapisan lawon) - mibanda sipat anti maké jeung anti piercing, fléksibel tur nyaman ngagunakeun.

(3) lateks alam (kalawan lawon pinding) - élastisitas alus, utamana fléksibel, ngabogaan résistansi maké tangtu, résistansi cimata sarta lalawanan motong.

(4) PVC (kalawan lawon pinding) - bisa nyadiakeun maké tangtu jeung panangtayungan Pierce, lamun bahanna kandel, tapi ogé bisa boga lalawanan cut tangtu, tapi teu lalawanan cimata.

about1

(5) Kulit - bahan alam, ngaliwatan rupa-rupa perlakuan tanning, boga sipat unik.Kulit bisa dibagi kana: cowhide, nu boga kaunggulan nyaman, awét, breathable sarta ngagem-tahan.Saatos ngolah kromium, éta langkung awét sareng tiasa nolak suhu anu luhur; Kulit babi, pori ageung, perméabilitas anu pangsaéna, saatos ngumbah masih tiasa ngajaga lemes anu saé, tapi henteu sesah; Kulit domba, anu paling nyaman, paling awét sareng anti. -ngagem kinerja pangalusna.

Mitra

Sarung tangan kami parantos lulus sertipikat CE sareng ROHS.Salami 14 taun katukang, urang ngagaduhan pangalaman OEM anu cekap sareng urang tiasa ngaréspon pisan gancang sareng éfisién ka para nasabah.

about2

Kami geus akumulasi loba konsumén gawé babarengan jangka panjang sarta meunang satisfactions komentar ti aranjeunna.Dumasar kana gagasan operasi jujur ​​tur kolaborasi, porsi ku haté, nyieun nilai, urang bakal neruskeun forging payun pikeun ngawujudkeun win-win situasi pikeun duanana.