Sarung Ujian Nitrile Biru Harga Murah

Katerangan pondok:

KUALITAS PREMIUM: Kacida awét sareng résistansi tusukan, elastis pisan sareng langkung nyaman tibatan latex sareng vinyl

SUPERIOR TO LATEX: Solusi idéal pikeun jalma anu sénsitip kana lateks karét alam sareng bubuk donning

Cocog jeung leungeun katuhu atawa kénca, Textured ramo pikeun ningkat cekelan.Korma sareng ramo dikontur anu nyayogikeun pas sareng aman


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

PACK DISPENSER ageung: 100 sarung tangan per kotak

Sarung tangan nitrile tahan asam, tahan alkali, tahan minyak, henteu beracun, henteu bahaya sareng hambar.

Sarung tangan nitrile dijieun tina bahan nitrile sintétik, bébas tina protéin dina lateks nu bisa gampang ngabalukarkeun réaksi alérgi manusa.Rumus anu dipilih gaduh téknologi canggih, rasa lemes, teu leueur, sareng operasi anu fleksibel.

Sarung tangan nitrile henteu ngandung éster asam phthalic, minyak silikon, sanyawa amino, gaduh kinerja beberesih anu saé sareng sipat antistatik, résistansi sepuh sareng kinerja résistansi minyak, purifikasi modeling sarung tangan nitrile anu dirancang dumasar kana bentuk awak manusa, kalayan alertness hébat, sipat tensile alus teuing jeung lalawanan kabocoran, kakuatan tensile tinggi na lalawanan maké alus teuing.

Sarung tangan nitrile fleksibel, nyaman, sareng kiral. Éta awét sareng aman.

Pigmén biru ditambahkeun dina tahap bahan baku, sarta produk rengse teu ngaleupaskeun, teu diudar, sarta teu boga dampak dina produk.

Dijieunna tina 100% karét nitrile butadiena sintétik, eusi ion rendah.

Disposable Nitrile Gloves

Sarung Tangan Nitrile Disposable

Béda bubuk
Kualitas luhur / Disposable

Strengthen Toughness

Nguatkeun Kateguhan

Kuat jeung awét
teu gampang putus dina karya

Arah pikeun pamakéan

Produk ieu teu boga leungeun katuhu atawa leungeun kénca.Punten pilih sarung tangan anu cocog sareng jinis panangan anjeun.

Nalika ngagem sarung tangan, ulah ngagem cingcin atanapi ornamén sanés, perhatosan kuku manikur;

Produk ieu dugi ka pamakéan hiji-waktos; Saatos pamakéan, produk kudu diolah salaku runtah médis pikeun nyegah baktéri ti ngotoran lingkungan.

Paparan langsung ka sinar panonpoé atanapi sinar ultraviolét dilarang pisan.

Kudu disimpen dina gudang tiis tur garing (suhu indoor handap 30 derajat, kalembaban relatif handap 80% luyu) 200mm kaluar rak taneuh.

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: