Cina Grosir Extra Long Rumah Tangga Flock dijejeran Latex Sarung Karét pikeun Dishwashing

Katerangan pondok:

Dua pasang sarung tangan sareng dua lawon beberesih.

Awét: Paké kualitas luhur RubberAssurance bisa dipaké deui Hayu leungeun anjeun ditangtayungan di gawe, sarung elastis cocog pikeun kalolobaan palmsSarung tangan dina desain partikel ngaronjat gesekan, nyadiakeun Anjeun sareng cekelan hadé.


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

Serbaguna: Ngabersihan Dapur Nyeuseuh Piring, Nyeuseuh Mobil Di jero ruangan sareng di luar ruangan Pikeun nyegah kontak kulit leungeun sareng cairan korosif.Sarung tangan warna padet, manset dipanjanganPastikeun leungeun sareng baju anjeun garing.Tilu ukuran pikeun nyumponan kabutuhan kelompok anu béda.

Jaminan Kapuasan 100%: Upami anjeun nampi masalah kualitas produk kami, atanapi upami anjeun henteu puas, anjeun wilujeng sumping ngan ukur uih deui ka kami pikeun ngabalikeun duit pinuh iraha waé.

Ngajaga bumi anjeun beresih sareng rapih ayeuna langkung gampang ku sarung tangan karét anu luar biasa!Hampang, praktis, sareng gampang pisan dipasang, sarung tangan cuci piring kami ngajagi panangan anjeun tina bahan beberesih anu parah sareng unsur-unsur sanés, ngajaga cai sareng lemes.

DESIGN INOVATIF: Beda sareng sarung tangan anu sanés, sarung tangan kami nganggo kait khusus anu ngamungkinkeun anjeun ngagantungkeunana ampir di mana waé.Ku cara ieu, sarung tangan karét pikeun cuci piring bakal garing langkung gancang supados tetep beresih sareng ngajaga bentukna langkung lami.

PAKAI NYAMAN: Sarung tangan rumah tangga kami kandel sareng kuat, tapi hampang sareng gampang dipasang.Aranjeunna lemes sareng nyaman, ngajaga panangan anjeun tina cai sareng ngabersihkeun zat.Éta tiasa dianggo deui sareng gampang dibersihkeun ogé.

DIBUAT AKHIR: Sarung tangan beberesih rumah tangga ieu sadayana didamel tina lateks, bahan anu lemes tapi tahan pisan anu bakal lulus ujian waktos.Sarung tangan cuci piring tahan cai, henteu noda sareng henteu bau, ku kituna anjeun mikaresep pangalaman beberesih anu langkung nyaman.

Serbaguna: Beberesih Dapur,Cuci piring, Cuci Mobil,Jero rohangan jeung beberesih outdoor,Pikeun nyegah kontak kulit leungeun jeung cairan corrosive.Sarung tangan warna solid, manset dipanjangkeun,Pastikeun leungeun jeung baju anjeun garing.Tilu ukuran pikeun minuhan kaperluan grup béda.

Jaminan Kapuasan 100%: Upami anjeun nampi masalah kualitas produk kami, atanapi upami anjeun henteu puas, anjeun wilujeng sumping ngan ukur uih deui ka kami pikeun ngabalikeun duit pinuh iraha waé.

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: