Sarung Ujian Vinyl PVC Disposable

Katerangan pondok:

Tusukan & Tearing Gratis - Plastik bening anu langkung kandel pikeun ngahindarkeun sobek sareng tusuk acan cekap pikeun kalenturan ramo.

Panghalang Kuat - Pikeun dapur atanapi beberesih, sarung tangan ieu nyayogikeun panghalang tina bahan kimia, bau jsb.

Sampurna Ambidextrous Fit - Cocog sareng leungeun katuhu sareng kénca pikeun ngahindarkeun kabingungan.


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

Multi-Tujuan - Sarung tangan bébas bubuk, saé sapertos sarung tangan jasa dahareun, sarung tangan beberesih, sarung tangan perawatan, sarung tangan persiapan dahareun sareng seueur deui.

sarung PVC disposable mangrupakeun sarung plastik disposable polimér, nu mangrupakeun produk ngembang panggancangna dina sarung pelindung industry.Health pagawe perawatan sarta panyadia ladenan industri pangan anu getol kana sarung PVC sabab nyaman mun teu ngagem tur fléksibel ngagunakeun.Éta henteu ngandung latex alami sareng henteu ngabalukarkeun réaksi alérgi.

Nyaman mun dipaké, maké lila moal ngabalukarkeun tightness kulit.Alus pikeun sirkulasi getih.

Ulah ngandung sanyawa amino jeung zat ngabahayakeun lianna, jarang ngahasilkeun alergi.

Kakuatan tensile kuat, résistansi kabocoran, henteu gampang ruksak.

sealing alus, paling éféktif pikeun nyegah lebu kaluar.

lalawanan kimiawi punjul, lalawanan ka ph tangtu.

Silicon bébas, mibanda sipat antistatic tangtu, cocog pikeun kaperluan produksi industri éléktronik.

Résidu kimia permukaan, eusi ion rendah, eusi partikel, cocog pikeun lingkungan kamar bebas lebu anu ketat.

Pagawean rumah tangga, éléktronika, kimia, aquaculture, kaca, kadaharan jeung perlindungan pabrik sejen, rumah sakit, panalungtikan ilmiah sarta industri lianna dipaké; loba dipaké dina semikonduktor, precision komponén éléktronik jeung instalasi instrumen sarta operasi utensils logam caket, tinggi-tech instalasi produk jeung debugging, actuator disc, bahan komposit, tabel tampilan LCD, jalur produksi circuit board, produk optik, laboratorium, rumah sakit, salon kageulisan jeung widang lianna

Prosés produksi produk

inspeksi bahan baku → ditampa → campur kode → deteksi → filtration → deoaming gudang → deteksi → pamakéan on-line → impregnation → serelek nangtung → shaping drying → plasticizing molding → cooling → impregnation PU atawa bubuk baseuh → serelek nangtung → drying → cooling → crimping → pre-stripping → demudding → vulkanisasi → inspeksi → bungkusan → gudang → inspeksi pengiriman barang → packing kiriman.

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: