FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naon anu anjeun nawiskeun?

Urang utamana difokuskeun produsén sarung jeung ékspor.

Sabaraha dinten anjeun tiasa ngabéréskeun pesenan wadahna 20 kaki?

Biasana urang tiasa ngabéréskeun 1 * 20 wadahna dina 30 dinten saatos nampi deposit anjeun L / C, sareng 1 * 40HQ kalayan 45 dinten.

Naon biaya sampel anjeun?

Sampel calue kirang ti $10 gratis, kumaha oge, kurir charfe kudu dibayar sateuacanna.Upami Anjeun gaduh angkutan barang dikumpulkeun no akun, urang bisa ngirim ka kurir Anjeun ditugaskeun.Atanapi anjeun tiasa mayar biaya angkutan ku Paypal ka kami heula.

Kumaha lamun kuring boga sababaraha requests husus pikeun produk?

Dasarna, kami bakal masihan anjeun eupan balik dina waktu euweuh urusan lamun urang bisa ngahasilkeun atawa henteu sakumaha per requests anjeun, biasana bakal aya hiji muatan tambahan pikeun requests husus Anjeun.Kanggo sabagéan ageung sarung tangan, urang tiasa nyitak logo palanggan, kartu kertas, kantong sareng karton.

Naon istilah pembayaran anjeun?

1. T / T 30% deposit sateuacanna & kasaimbangan Jumlah T / T ngalawan salinan bil aslina tina lading.(nagara husus atawa bisnis munggaran bisa diperlukeun kasaimbangan dibayar sateuacanna).

2. Irrevocable L / C dina tetempoan.

3. pesenan Samall bisa dibayar ngaliwatan Paypal, west- union, duit gram Cash.

Pelabuhan Cina mana anu biasana anjeun kirimkeun barang?

Pelabuhan Guangzhou, Pelabuhan Shenzhen, Pelabuhan Qingdao, Pelabuhan Ningbo.

Naon MOQ anjeun (urutan minimum kuantitas)?

1. Kalolobaan sarung 500-1000puluhan.

2. urutan sidang téh bisa ditarima dina munggaran waktu.

Rék gawé bareng jeung urang?