Sarung Tangan Kasalametan Héjo Sarung Tangan Nitrile Sareng Lapisan

Katerangan pondok:

Jaga leungeun sareng pigeulang anjeun nalika damel sareng cairan sareng bahan kimia.

Sarung tangan nitrile nyadiakeun résistansi ngalawan rupa-rupa bahan kimia rumah tangga, pangleyur, péstisida, distilat dumasar petroleum, asam éncér, sareng seueur deui.

Pakem tékstur non-slip pikeun cekelan anu kuat.Sarung tangan bakal nolak snags, punctures sareng abrasions


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

Sarung tangan anu tiasa dianggo deui - Cuci sarung tangan saatos unggal dianggo sareng ngantepkeun dugi ka garing.Mariksa sarung tangan taliti pikeun karusakan kimiawi sateuacan dianggo deui

Sumur Lamont - Nekad Ngeunaan Kualitas saprak 1907. Awas: Taya sarung bakal nolak bahan kimia salamina.Upami aya liang atanapi upami sarung tangan nunjukkeun pangaruh tina kontak sareng bahan kimia, gentos langsung

Green Safety Work Gloves Nitrile Gloves (2)
Green Safety Work Gloves Nitrile Gloves (3)

WhyCselangNitil?

pamakéan béda

1.Ding Qing sarung: utamana dipaké dina médis, ubar, kaséhatan, kageulisan jeung ngolah dahareun jeung industri operasi lianna.

Sarung tangan 2.PVC: cocog pikeun kamar bersih, manufaktur hard disk, optik precision, éléktronika optik, LCD / DVD manufaktur kristal cair, biomedicine, instrumen precision, percetakan PCB jeung industries.Widely séjén dipaké dina inspeksi kaséhatan, industri pangan, industri kimia, industri éléktronika, industri farmasi, industri palapis cet, percetakan jeung industri dyeing, tatanén, kehutanan, peternakan jeung industri sejenna panyalindungan tanaga gawé jeung kaséhatan kulawarga.

sarung 3.latex: bisa dipaké salaku imah, industri, médis, kageulisan tur industries.Suitable séjén pikeun manufaktur mobil, manufaktur batré; industri FRP, assembly pesawat; widang Aerospace; beberesih lingkungan jeung beberesih.

Tilu bahan béda

1. Sarung tangan butadiena: dijieunna tina karét nitrile butadiena.

2. sarung latex: ti processing.The lateks bahan baku utama.

3. sarung latex: ti processing latex.

4. Sarung tangan nitrile mangrupikeun produk tengah sareng luhur.Saatos perlakuan prosés husus sarta perbaikan rumus, anu perméabilitas hawa sarta kanyamanan anu deukeut ka sarung latex.It loba dipaké dina operasi semikonduktor, komponén éléktronik precision jeung pembuluh logam caket, instalasi tur debugging produk tinggi-tech, LCD tampilan tabel, jalur produksi circuit board, produk optik, laboratorium lebu-gratis, rumah sakit, salons kageulisan tur fields.In taun panganyarna, sarung nitrile loba dipaké dina pagawean domestik, kimia, pertanian akuatik, kaca, kadaharan, panalungtikan ilmiah sarta industries.Because séjén. Konsumén milih sarung tangan nitrile sorangan hartosna aranjeunna gaduh syarat anu luhur dina kualitas sareng lingkungan pamakean, janten, pasar sareng ruang tamu sarung tangan nitrile low-end nyusut, sareng produksi sareng penjualan sarung tangan nitrile laun-laun konsentrasi ka tengah sareng luhur-tungtung. produk, kalawan syarat kualitas luhur tur luhur pikeun produk.

Green Safety Work Gloves Nitrile Gloves (4)

Beludru dicelup

Desain anti-slip nyadiakeun résistansi cengkraman anu saé
bahan karét nitrile, euweuh bauan jeung sensitipitas low

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: