Sarung Tangan Ujian Latex

  • Wholesale Examination Disposable Latex Gloves

    Borongan Ujian sarung Latex Disposable

    MULTIPURPOSE - sarung tangan lateks bébas bubuk anu nyaman dianggo, solusi idéal pikeun persiapan tuangeun, beberesih bumi sareng mobil, cuci piring, cuci, ngalukis, ngawarnaan rambut, tato, dandan piaraan sareng seueur deui.

    Sarung tangan pakai latex premium kami aman pikeun sapertos beberesih bumi.Cuffs beaded nyegah sobek salila donning.

  • Latex Disposable 100 Pcs Powder-Free

    Latex Disposable 100 Pcs Bubuk-gratis

    Kuat jeung kualitas luhur: dijieunna tina bahan lateks canggih, kamampuhan panyalindungan unggulan, manteng kuat pikeun nyocogkeun leungeun budak tanpa tearing, pinching atawa kuku poking ngaliwatan

    Jaga leungeun anjeun sareng tetep bersih: pas sapertos kulit anjeun nyalira kalayan panyalindungan anu saé, cukup kandel pikeun ngajaga leungeun garing sareng lemes tanpa bau, nempel, atanapi nyésakeun résidu, dispenser anu merenah tetep beresih sareng teratur.