Oven Kulit Sarung Tangan BBQ Tahan Panas Suhu Tinggi 800 Derajat Barbecue Grill Sarung Tangan Kulit

Katerangan pondok:

100% Kulit Sapi Split sareng sarung tangan Kevlar Stitching Rigger

Dijieunna tina kulit sapi kualitas luhur, nyaman jeung awét Awét sarta wearable, salawasna ngajaga leungeun Anjeun

Ngadopsi desain tulangan dina sendi ramo lontar Jeung Long Arm Design, nyadiakeun panyalindungan pinuh


Rincian produk

Tag produk

Panyimpenan sarung tangan tahan nitrogén cair

Dijejeran ku kanvas katun, leuwih nyaman mun teu ngagem Fireproof sarta insulasi panas Sewed kalawan garis seuneu-bukti, tahan suhu jeung kakuatan tinggi Idéal pikeun las, Pakakas leungeun, Power Pakakas, Handyman, DIY, Supir, padagang, wangunan / konstruksi, logam jeung otomotif. gawé Mangga catetan

Sarung tangan anu panjang sareng fleksibel ieu ngajagi panangan sareng panangan tina panas sareng seuneu.

100% kulit.

Warna: kulawu/hideung.Hiji ukuran.

Leather Oven Heat Resistant BBQ Gloves High Temperature ( (2)
Leather Oven Heat Resistant BBQ Gloves High Temperature ( (4)

KULIT PREMIUM JEUNG PROTEKSI SUPERIOR : Forge Las & Sarung BBQ.Permukaan kulit pamisah kulit sapi (anu didamel tina kulit sapi kualitas luhur anu dipilih sacara saksama sareng jerona ketebalan di luhur 1.2mm) pikeun awét anu lami sareng tahan panas & seuneu.Ngajaga tina panas bari digawekeun ku parabot panas atawa maké kompor kai ngaduruk, fireplaces atawa liang seuneu.Sarung Tangan Las Kulit dijamin tahan suhu ekstrim dugi ka 662 ° F (350 ℃).

JAHITAN KEUNGGULAN GARIS TAHAN API: Sarung tangan masak premium nyayogikeun panyalindungan panangan anu langkung saé.Jahitan benang tahan seuneu, pikeun tahan panas sareng tiis maju, nyerep kesang, breathable, bebas alergi.Sarung Tangan Las Ieu idéal pikeun nyekel barang panas sapertos ngaduruk batubara atanapi kayu & oven panas atanapi alat masak.Alat-alat pelindung pikeun dianggo ngalawan gigitan nalika ngalatih ucing, beo sareng anjing leutik atanapi réptil.sarung tangan alus.

DESIGN NYAMAN JEUNG FLEKSIBEL: 100% lapisan katun anu nyerep kesang lemes pikeun kinerja anu saé pikeun kalenturan operasi sareng nyerep kesang.Cuffs Kanvas anu tahan ngagem sareng awét.Sarung tangan grill 16 inci sareng leungeun baju 7,5 inci langkung panjang ngajagi panangan sareng panangan anjeun tina bara panas, seuneu kabuka, ngagiling lebu, percikan las, peralatan dapur panas, uap masak panas sareng barang seukeut.

MULTI - FUNGSI UNTUK LALAKI & Awéwé : Sarung tangan sanés ngan ukur pikeun las tapi ogé mangpaat pikeun seueur padamelan sareng tugas bumi sanés.Sampurna pikeun Forge, Grill, Barbecue, Kompor, Oven, hawu, Masak, Baking, Pruning kembang, Ngebon, kémping, Campfire, tungku, Whitewash, penanganan Sato.Éféktif sanajan dina lingkungan ekstrim.Langkung berprestasi tinggi tibatan sarung tangan silikon.Naha damel di dapur, kebon, halaman bumi atanapi di luar, Naha lalaki atanapi awéwé nganggo éta, éta bageur pikeun jalma sareng lingkungan urang.

Leather Oven Heat Resistant BBQ Gloves High Temperature ( (3)
Leather Oven Heat Resistant BBQ Gloves High Temperature (

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: