Warta

  • latex gloves factory show

    acara pabrik sarung latex

    Maca deui
  • Coating Gloves Factory Show

    Palapis Sarung Pabrik Tembongkeun

    GRIP SUPERIOR: Lapisan Micro-Foam Nitrile cocog sareng minyak anu hampang sareng bakal nyayogikeun cengkraman anu saé sareng résistansi abrasi anu saé.Desain Ultrathin nyadiakeun leres pisan breathability sarta kalawan kinerja panolak cai.KOMUNITAS sareng KOMUNITAS anu saé ...
    Maca deui
  • Latex industry gloves factory show

    Latex industri sarung acara pabrik

    Sarung tangan tahan asam sareng alkali disebut ogé sarung kotak operasi, sarung tangan inkubator, panjangna 30 cm, 38 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 58 cm, 60 cm, 72 cm, 82 cm.Datangna hideung bodas.Fitur, résistansi asam kuat 70%, résistansi alkali kuat 55% ...
    Maca deui
  • Disposable nitrile gloves productline

    sarung tangan nitrile disposable lini produk

    Prosés produksi tilepan beberesih kapang leungeun → oven kapang leungeun → tank agén solidifying → oven → tank latex 1→ oven → tank lateks 2→ oven → cuci → oven → rolling → oven utama → cooling → tank cuci klorin → cuci → neutralization → cuci → Tangki PU → oven ahir → ...
    Maca deui
  • Pu coated gloves productline

    Pu coated sarung productline

    PU coated sarung disebut oge PU karét coated sarung atawa PU ramo atawa lontar sarung.Numutkeun kinerja na, éta bisa dibagi jadi dua jenis: tipe biasa jeung tipe anti statik.Sarung tangan pinuh dilapis ku poliuretan anu dirawat khusus pikeun ...
    Maca deui
  • 2022 Latex Gloves Manufacturing Technique

    2022 Téhnik Pabrikan Sarung Latéks

    Prosés produksi sarung latex: 1, ngumbah kapang, ngumbah kapang keramik jeung cai;2. Dip kapang keramik dina cai kalsium, ku kituna ion kalsium anu disebarkeun merata dina beungeut kapang keramik;3. Tegalan kapang keramik dipped dina cai kalsium;4. Dip latex...
    Maca deui
  • 2022 Leather Gloves Manufacturing Technique

    2022 Téhnik Pabrikan Sarung Tangan Kulit

    Sarung tangan kulit, sapertos sarung tangan anu sanés, mangrupikeun produk padat karya sareng peryogi seueur prosés pikeun réngsé kusabab bentuk sareng fungsina anu kompleks.Prosés manufaktur na umumna proofing - sealing - pengadaan bahan - motong - jahit - finishing bungkusan, am ...
    Maca deui
  • 2019 NSC Labor Insurance Exhibitio

    2019 NSC Pameran Asuransi Buruh

    Dina Séptémber 2019, perusahaan urang angkat ka Amérika pikeun ilubiung dina paméran.Dina pameran ieu, urang diajar ngeunaan jualan lokal sarta kabiasaan purchasing of sarung asuransi tenaga kerja, patepung loba exhibitors ti sakuliah dunya, dilongok konsumén lokal, sarta ogé ngarasakeun unik tur beautif ...
    Maca deui
  • The Dubai Intersec 2019

    The Dubai Intersec 2019

    Dina Januari 2019, pausahaan urang indit ka Dubai pikeun ilubiung dina paméran.Dina paméran ieu, urang diajar ngeunaan jualan lokal sarta kabiasaan purchasing sarung asuransi tenaga kerja, patepung loba exhibitors ti sakuliah dunya, dilongok konsumén lokal, sarta ogé ngarasakeun unik tur geulis s ...
    Maca deui
  • The 2018 October Canton Fair

    2018 Oktober Canton Fair

    Dina Oktober 2018, parusahaan urang milu dina Canton Fair di gugur, sarta di Canton Fair, urang ogé patepung loba exhibitors ti sakuliah dunya anu museurkeun sarung panyalindungan kuli.Pameran Canton anu munggaran suksés diluncurkeun sareng gancang janten saluran utama pikeun Cina ...
    Maca deui
  • The 2015 April Canton Fair

    2015 April Canton Fair

    Dina April 2015, parusahaan urang milu dina Canton Fair di cinyusu.Pameran Impor sareng Ékspor Cina (Canton Fair kanggo pondok), diadegkeun dina 25 April 1957, dilaksanakeun di Guangzhou unggal musim semi sareng usum gugur.Ieu babarengan hosted ku Kamentrian Dagang jeung Pamaréntah Rahayat Guangd...
    Maca deui
  • November 2014 Russian Exhibition

    Nopémber 2014 Pameran Rusia

    Dina bulan Nopémber 2014, perusahaan urang milu dina paméran asuransi tenaga kerja Rusia.sarung panyalindungan Buruh, sarung panyalindungan Buruh, katelah salah sahiji pangkolotna di sarung, lapisan sirah cowhide, embe, babi jeung kulit domba, ku ieu sarung kulit dijieun, jeung teu gampang ruksak, lila serv...
    Maca deui