sarung tangan nitrile disposable lini produk

Prosés produksi tilepan

beberesih kapang leungeun → oven kapang leungeun → tank agén solidifying → oven → tank lateks 1→ oven → tank lateks 2→ oven → cuci → oven → rolling → oven utama → cooling → tank cuci klorin → cuci → neutralization → cuci → tank PU → oven ahir → pre-stripping → stripping → inspeksi → bungkusan → neundeun → inspeksi pengiriman barang → packing jeung pengiriman barang.

 

Sarung tangan nitrile disposablemangrupakeun jenis bahan sintétik kimiawi, dijieunna tina acrylonitrile na butadiene ngaliwatan ngolah husus sarta perbaikan rumus, perméabilitas hawa sarta kanyamanan geus deukeut ka sarung latex, sarta moal ngahasilkeun sagala fenomena alergi kulit.Sarung tangan nitrile parantos dikembangkeun dina taun-taun ayeuna sareng tiasa ngahontal 100 sareng 1000 sasmita saatos beberesih dina waktos produksi.sarung tangan nitrile disposable lolobana bebas bubuk.

 

Fitur:

Sarung tangan nitrile tahan asam, tahan alkali, tahan minyak, henteu beracun, henteu bahaya sareng hambar.

Sarung tangan nitrile dijieun tina bahan nitrile sintétik, bébas tina protéin dina lateks nu bisa kalayan gampang ngabalukarkeun réaksi alérgi manusa, kalawan téhnologi canggih, ngarasakeun lemes, nyaman jeung non-slip, operasi fléksibel.

Sarung tangan nitrile henteu ngandung éster asam phthalic, minyak silikon, sanyawa amino, gaduh kinerja beberesih anu saé sareng sipat antistatik, résistansi sepuh sareng kinerja résistansi minyak, purifikasi modeling sarung tangan nitrile anu dirancang dumasar kana bentuk awak manusa, kalayan alertness hébat, sipat tensile alus teuing jeung lalawanan kabocoran, kakuatan tensile tinggi na lalawanan maké alus teuing.

Sarung tangan nitrile anu fléksibel, nyaman sareng lengket leungeun.Cai mibanda ciri durability jeung kaamanan.

Pigmén biru ditambahkeun dina tahap bahan baku, sarta produk rengse boga release, euweuh fading, sarta euweuh pangaruh dina produk.

Dijieunna tina 100% karét nitrile butadiena sintétik, eusi ion rendah.

 

2

waktos pos: Feb-10-2022