Latex industri sarung acara pabrik

 

Sarung tangan tahan asam sareng alkalidisebut oge sarung kotak operasi, sarung inkubator, panjangna 30 cm, 38 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 58 cm, 60 cm, 72 cm, 82 cm.Datangna hideung bodas.Fitur, résistansi asam kuat 70%, lalawanan alkali kuat 55%, lemes sareng nyaman, gampang mun teu ngagem, cocog pikeun éléktronika, ubar biologis, kimia, percetakan jeung dyeing, electroplating jeung saterusna.

 

 

  • ✔ Urangsarung tangan kimiawidijieunna tina bahan latex kualitas luhur, lemes jeung waterproof.Awét jeung kandelsarung tangan karéttiasa dianggo mangtaun-taun.
  • ✔ Gampang pisan pikeun nganggo sarung tangan karét panjang nalika saluran pembuangan atanapi pipa runtah anjeun diblokir.Sareng sarung tangan lateks panjang kami tiasa tahan ngagem sareng cimata.
  • ✔ Sarung tangan lateks henteu ngan ukur mujarab nalika anjeun kedah damel sareng asam kuat sareng alkali, tapi ogé mangpaat nalika anjeun ngurus kebon, narik sareng nangkep tangkal anggur tina taneuh, sakitar akar sareng semak, jsb.
  • ✔ Ketebalan wajar tina sarung tangan beberesih tahan cai anu panjang nyayogikeun panyalindungan anu saé sareng sénsitip kana noél.
  • ✔ Sarung Lateks anu panjang tiasa dianggo pikeun pangropéa mesin, padamelan halaman, akuarium, pamrosésan kimia, industri gas alam, percetakan sareng industri pewarnaan, jsb.

29da218d3b57eba141757d36aa88646


waktos pos: Feb-24-2022