Pu coated sarung productline

 

 

sarung PU coated disebut ogePU sarung karét coatedatanapi PU ramo atanapi sarung tangan.Numutkeun kinerja na, éta bisa dibagi jadi dua jenis: tipe biasa jeung tipe anti statik.Sarung tangan pinuh dilapis ku polyurethane anu dirawat khusus pikeun nyayogikeun résistansi skid anu saé sareng nyegah kontaminasi kesang sareng partikel tina panangan manusa.

 

Ramo atawa lontar sarung nilon knitted ieu coated kalawan résin PU, nu teu ngan ngaronjatkeun kinerja anti skid tapi ogé ngaronjatkeun kinerja insulasi panas.Ieu mangrupa produk indispensable tina garis produksi éléktronik precision.
Kinerja:
1.PU palapis boga asam sarta lalawanan alkali, nu éféktif bisa nyegah ngageser, ulah slipping nalika grabbing artikel, sarta ulah aya residual sidik, ngaronjatkeun produktivitas.
2. Anti polusi, anti dieunakeun, anti panas, ngagem lalawanan, gampang nyerep kesang, perméabilitas hawa alus.
3. Kusabab éta pisan elastis, éta ngajadikeun pamaké ngarasa leuwih pas kana leungeun.

 

 

pu涂层

Bahan:

80% benang nilon bébas lebu jeung 20% ​​kinerja tinggi serat tambaga / serat karbon anyaman;

Ramo atawa palem dilapis ku résin PU.

Kinerja:

1. résin conductive ditambahkeun kana palapis PU pikeun ngahontal pangaruh antistatic pangalusna, nu bisa nyingkahan kontak langsung jeung komponén sénsitip éléktrostatik ku ramo operator ', sarta aman bisa ngaleupaskeun muatan statik awak manusa dibawa ku operator.

2. Alus lalawanan skid sarta ngagem lalawanan.

3. perméabilitas hawa alus, bisa diumbah.


waktos pos: Jan-24-2022