Sarung Tangan Pembersih Nitrile, Sarung Tangan Scrubbing pikeun Masak, Nyeuseuh Dapur, Kamar Mandi

Katerangan pondok:

Ramah lingkungan: Sarung tangan beberesih ieu didamel tina Nitrile anu kelas dahareun, aman, séhat, ventilasi anu saé sareng ramah lingkungan.Ulah ngandung lateks, BPA atanapi Phthalates

Kakuatan anu luar biasa: Sarung tangan ieu awét dianggo, bahkan barang-barang anu seukeut sapertos péso, bal scouring sareng cullet henteu tiasa dipotong.Jaga leungeun anjeun nalika ngumbah piring sareng padamelan rumah tangga anu sanés


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

Résistansi skid: Palem pinuh ku partikel anti-slid inten anu diangkat, gampang nangkep barang anu leueur.

Anti korosi: Jaga leungeun anjeun aman nalika nganggo bahan kimia kasar, asam sareng alkali, ogé résistansi suhu luhur

Gampang beberesih: Ieu sarung karét gampang pikeun ngabersihan, unggul waterproof, oilproof jeung kinerja anti kokotor

Industri pangan: sarung Nitrile nyaman mun teu ngagem, cocog pikeun maké jangka panjang, sarta datangna dina rupa-rupa kelir. Éta idéal pikeun ngolah dahareun jeung industri jasa dahareun.

Industri hairdressing: sarung Nitrile anu nyaman jeung cocog pikeun wear.They jangka panjang ogé idéal pikeun hairdressing industry.They ngajaga ngalawan iritasi kimiawi jeung karuksakan skin.Can dipaké dina sababaraha industri kawas ieu, sarung nitrile disposable cocog pikeun sababaraha industri sareng mangrupikeun pilihan idéal anjeun.

Sarung tangan nitrile henteu aktip ngahasilkeun racun.Sanggeus beberesih, ngan bilas mangkok ku cai saperti biasa

Naha Pilih Sarung Tangan Rumah Tangga Nitrile?

Kahiji, sarung karét alam disebut ogé sarung lateks.Karét alam di pasar utamana dijieun tina lateks tina tangkal karét tilu daun.Dina taun anyar, jenis sarung latex dumadakan kaluar dina pasaran, nu sabenerna gloves.Advantages karét: Utamana diwangun ku polyisoprene, résistansi cimata alus tur maké resistance.Disadvantages: lalawanan oksigén goréng jeung lalawanan minyak, gampang pikeun deterioration sepuh, asam lemah jeung lalawanan korosi alkali, résistansi panas teu luhur, pamakéan hawa tina -60 ℃ nepi ka + 80 ℃. Jadi éta gampang pikeun ngoksidasi, regas, gampang pikeun megatkeun, jeung umumna teu lepas long.Butadiene jeung sarung acrylonitrile mangrupakeun elastomers polimér emulsified, dipikawanoh pikeun resistance.Advantages minyak alus teuing: résistansi minyak alus, résistansi ngagem, résistansi sepuh suhu luhur, résistansi suhu luhur nepi ka 150 ℃, résistansi cai alus.Kakurangan: insulasi listrik goréng jeung tahan tiis.Dina cuci piring ieu. pamandangan husus, kumaha penting nyaéta lalawanan minyak, tapi ogé lalawanan suhu luhur na pisan alus, seller ceuk nu bisa langsung ngahubungan dahareun suhu luhur, kayaning bebek manggang.

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: