Sarung Tangan Ujian Nitrile

  • China Fctory Disposable Examination Nitrile Gloves, Black,Red,Blue,Pink

    Cina Fctory Ujian Disposable Sarung Nitrile, Hideung, Beureum, Biru, Pink

    • Nyaman pas sareng fingertips textured pikeun sensitipitas tactile alus teuing.
  • Blue Nitrile Examination Gloves Cheap Prices

    Sarung Tangan Ujian Nitrile Biru Harga Murah

    KUALITAS PREMIUM: Kacida awét sareng résistansi tusukan, elastis pisan sareng langkung nyaman tibatan latex sareng vinyl

    SUPERIOR TO LATEX: Solusi idéal pikeun jalma anu sénsitip kana lateks karét alam sareng bubuk donning

    Cocog jeung leungeun katuhu atawa kénca, Textured ramo pikeun ningkat cekelan.Korma sareng ramo dikontur anu nyayogikeun pas sareng aman

  • Purple Examination Industrial Multi Use Disposable Powder Free

    Ungu Ujian Industrial Multi Paké Disposable Bubuk Free

    leungeun alus teuing jeung panyalindungan pribadi.Nitrile tahan kabocoran nyayogikeun tingkat panyalindungan anu langkung luhur ngalawan cairan, gas sareng objék seukeut.Non-allergenic sarta non-irritating

    Alus alus, sensitipitas alus tur dexterity pikeun tugas rupa.Ujung jari bertekstur halus pikeun cengkraman anu langkung saé dina ngagem gelas, objék leutik, alat sareng alat

  • Black Powder Free Non-Medical Nitrile Gloves

    Sarung Nitrile Non-Médis Gratis Bubuk Hideung

    Nitrile Hideung pikeun kanyamanan Ekstrim, Ketahanan Non-Stéril, Bébas Bubuk, Tahan Kimia Tinggi, Résistansi Tinggi kana minyak, Pecah Bersih, sareng sarung tangan henteu ngalegaan kana kontak Minyak.

    Kakuatan Unggul, Tahan Tusukan, sarung tangan Ambidextrous, ngajaga Rasa Taktil.

    Gede pikeun pamakéan Industri, Salon Rambut "Rambut dying", beberesih sabudeureun imah.Penegak hukum, Pangropéa sareng Bersih, Otomotif, Pamakéan Industri