Patched palem satengah dijejeran sapi pamisah gawé mirah sarung kulit

Katerangan pondok:

PALM - Kulit sapi pamisah kualitas luhur anu dipilih sacara saksama awét luar biasa sareng tahan kabocoran, ngajagi leungeun tina lingkungan anu sesah dina rupa-rupa pancén.

BACK - Bor deui poliéster pikeun kanyamanan pas, tali ros-rosan kulit sapi pamisah nyadiakeun panyalindungan tambahan


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

CUFF - Manset kaamanan pikeun panyalindungan tambahan, manset karét pikeun gampang hurung sareng mareuman

Nyadiakeun panyalindungan jeung kalenturan pikeun leungeun kids sakumaha maranéhna ngalakukeun chores sarta mantuan kalawan pagawean outdoor

Cuff kaamanan tugas beurat ngajaga pigeulang sareng ngagampangkeun sarung tangan sareng mareuman

Korma kulit sapi pamisah kualitas luhur, ramo kahiji, jempol, ramo, sareng tali ros-rosan;Gunn cut na jempol jangjang nyadiakeun nyaman, fit fléksibel

Pigeulang elastis ngajamin pas anu nyaman sareng ngabantosan nyegah kokotor sareng lebu

DESAIN INDUSTRI tugas beurat - 100% Kulit Sapi pamisah.Dirancang pikeun Pamakéan Komérsial sareng Industri, Ogé Gedé Pikeun Kawajiban Rumah Tangga Dasar!

Jaga Leungeun Anjeun - Sarung Tangan Tarvol Jaga Leungeun Anjeun Lengkep Aman & Nyaman Nalika Anjeun Gawé!

COCOK ALL UKURAN - Cocog pisan!Dirancang pikeun Nyocogkeun Boh Lalaki & Awéwé.

Sampurna pikeun sagala jinis padamelan - kalebet mékanika, nyetir, motong kai, pertanian, pertanian, konstruksi, supir forklift, sareng seueur deui!

100% PRODUSEN JAMINAN UANG DEUI - Tarvol Ngajamin Sadayana Produk sareng Alat pikeun Kahirupan!

Kasalametan Anjeun kahiji: Sarung tangan ieu dijieun tina benang katun, gaya jangjang jempol 8 ons konéng/biru lawon katun stripes kalawan deui elastis pikeun masihan leungeun Anjeun kaamanan maksimum.

6

Struktur ilmiah desian

Rojongan kustomisasi, pabrik borongan, kuantitas badag favorably

Kulit Sapi dua lapis
Bahan sarung tangan sadayana kulit sapi dua lapis, pilihan bahan anu saé, kualitas dijamin

Pangpanjangna sarung
Desain panjang, panyalindungan langkung

Perlindungan palem
Cekelan anu kuat, nguatkeun résistansi sareng kakuatan ngirangan tangan

Nylon benang nyulam
Jahit nganggo benang nilon teguh sareng awét.

Panas Pikeun Pilih?

1, nurutkeun lingkungan kerja sorangan pikeun milih sarung las, contona, welders kudu bit kandel, sarung las bit panjang, kandel bisa ngajaga leungeun moal kaduruk, lila bisa ngajaga panangan moal menyakiti.

2, nurutkeun pilihan sorangan karya, contona, argon arc las, utamana karya hiji-leungeun, umumna karya leungeun katuhu, tapi argon arc las sarung teu kudu teuing kandel, tapi kudu panjang.

3, nurutkeun pilihan musim, pamakéan umum tina sarung las dina usum panas teu kandel teuing, ieu bakal karasaeun panas, karya teu nyugemakeun.

Patched palm half lined cow split working cheap leather glove (2)
Patched palm half lined cow split working cheap leather glove (1)

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: