Premium Konéng Full Grain Kulit Sapi Forklift Sarung Supir Treuk sareng Penutupan Pigeulang Sarung Tangan Kulit Pelindung

Katerangan pondok:

Jaga leungeun anjeun teu nyaman sareng dijagi nalika anjeun damel dina Proyék DIY, di Taman, Konstruksi, Nyetir, atanapi naék Motor anjeun.

Idéal Pikeun: Sadaya-Tujuan, Power & Hand Tools, Operasi Alat, Konstruksi, Landscaping, Proyék DIY

Panutupan pigeulang gaya Bola sareng Tape ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun kumaha ketat sarung tangan pas kana pigeulang anjeun.Ieu ngabantuan nahan sarung tangan dina tempatna bari ogé ngajaga kaluar kokotor sareng lebu


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan item ieu

Sarung tangan didamel tina kulit sapi gandum asli kualitas luhur anu nawiskeun résistansi abrasi sareng tusukan

Patch kulit anu dikuatkeun nawiskeun cengkraman sareng daya tahan tambahan.cut na Keystone desain jempol nyadiakeun kanyamanan sarta kalenturan.

Jaga leungeun anjeun teu nyaman sareng dijagi nalika anjeun damel dina Proyék DIY, di Taman, Konstruksi, Nyetir, atanapi naék Motor anjeun.

Idéal Pikeun: Sadaya-Tujuan, Power & Hand Tools, Operasi Alat, Konstruksi, Landscaping, Proyék DIY

Panutupan pigeulang gaya Bola sareng Tape ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun kumaha ketat sarung tangan pas kana pigeulang anjeun.Ieu ngabantuan nahan sarung tangan dina tempatna bari ogé ngajaga kaluar kokotor sareng lebu

Sarung tangan didamel tina kulit sapi gandum asli kualitas luhur anu nawiskeun résistansi abrasi sareng tusukan

Patch kulit anu dikuatkeun nawiskeun cengkraman sareng daya tahan tambahan.Gunn cut na Keystone desain jempol nyadiakeun kanyamanan sarta kalenturan.

 

Industri kulit mangrupakeun industri pilar dina industri lampu Cina urang. Kalawan ngembangkeun gancang industri kulit Cina urang, Cina geus jadi nagara produksi kulit utama di dunya, sarta salah sahiji pasar jeung dagang kulit paling aktif jeung ngembangkeun paling poténsial.

Saatos adjustment jeung optimasi struktur industri kulit Cina urang, grup wewengkon ciri produksi kulit jeung pasar profésional kalayan spésialisasi jelas tur ciri nonjol mimitina kabentuk di sakabeh nagara, nu maénkeun peran decisive dina nyetir ékonomi lokal. geus neundeun pondasi pikeun ngembangkeun industri kulit Cina urang.

Gloves factory Gloves factory (2) Gloves factory (3)


  • saméméhna:
  • Teras: