Sarung Tangan Ujian Vinyl

  • Disposable PVC Vinyl Examination Gloves

    Sarung Ujian Vinyl PVC Disposable

    Tusukan & Tearing Gratis - Plastik bening anu langkung kandel pikeun ngahindarkeun sobek sareng tusuk acan cekap pikeun kalenturan ramo.

    Panghalang Kuat - Pikeun dapur atanapi beberesih, sarung tangan ieu nyayogikeun panghalang tina bahan kimia, bau jsb.

    Sampurna Ambidextrous Fit - Cocog sareng leungeun katuhu sareng kénca pikeun ngahindarkeun kabingungan.